Hentzel - DK

British Shorthair Opdræt

Klik på billederne herover - og se meget mere om de enkelte katte.

Hentzel Fantastika Amelia (Kitti) Bri e 02 62

Oktober 2013 blev en dårlig mdr.

Kitti begyndte at blive meget stille hvad der var meget usædvanlig, så alarm klokkerne var i højsædet, og efter ganske få dage, måtte vi gå den tunge vej.
Kitti sov ganske stille ind, hun var en super dejlig kat men meget savnet.

Tekst: Irene Hentzel

Aguilera vom Flöthbach – (Kastrat)

April 2013

Efter en meget lang og kold vinter nærmede forårets sig, men hvor elskede Aguilera ville ikke gå. Hun havde igen smerter i sin ryg for 1½ år siden fik hun en mega stor ryg operation for diskopolaps.

Desværre var det brudt op igen og hun ville ikke kunne klare endnu engang. Det var med meget meget stor sorg vi måtte sige farvel, lige som Aguileras forår stod for døren.

Tekst: Irene Hentzel

N* Crispy Josefine

November 2012
Hvor super super dejlige Josefine sov stille ind d. 8 nov. i et kort stykke tid have hun haft meget ond i sin ryg/nakke og hofter, selv om Josefine var en meget ung kat nægtede kroppen til sidst.

Tekst: Irene Hentzel

Mejse

Selv om solen skinner på vore elskede gamle Fru Mejs, er det en tung dag, Mejse har i længere tid haft dårlige bagben og ryg.

Mejse var en stor og tung kat, og det slider jo meget på kroppen, så tiden hvor vi desværre måtte sige farvel til Mejse, var nu, hun ville ikke bevæge sig ret meget, da det gjorde ondt når hun skulle gå, – det var ikke værdigt for Mejse, som har givet os så megen glæde.

Mejse var en bestemt dame hele sit liv men meget elskelig, nu er hun sammen med sine venner gennem mange år ved regnsbuens ende.

Tekst: Irene Hentzel

Calico

Året 2007 startede ikke godt.
Calico kunne ikke lide de grå dage, og vi kunne se, at hun blev dårligere. Knæ -bagben og ryggen, ville ikke rigtig som hun ville, vi holdt fødselsdag i januar for Calico.

Calico bliver 12 år, som ikke er nogen alder for en Brite, men – midt i feb. blev Calico dårligere hun ville ikke rigtig noget, og havde meget ondt i sine ben.

Beslutningen om at sige farvel, det er aldrig rar, hun vil altid være elsket og sagnet, hun var noget meget specielt for os, men så sandelig også når hun var på udstillinger, Calico elskede alt den opmærksomhed hun fik, hun var en suveræn vinder kat, med et meget stor pli.

Tekst: Irene Hentzel

La Luna

APRIL 2007

skulle jo stå i forårets tegn, men for os og La Luna, skulle det ikke være sådan.

La Luna havde en medfødt hjertefejl, og nu begyndte Luna at være synlig besværet af det, så den 19.april, måtte vi gå den tunge vej, denne gang til “KVL” LIFE i København, La Luna’s hjertefejl var nu så stor, at der kun var en udvej tilbage, hun skulle sove. La Luna blev 7 år, men i de 7 år var hun en dejlig kat, hun var fuld af leg lige til det sidste.

Når man får sig en kat eller flere, ja så tror man jo at de vil være sammen med os altid, det er jo en kæmpe stor glæde at have katte. Her hos os vil alle vore katte som ikke bruges i avl eller på udstillinger altid blive boende, vi kan ikke efter lang tid hos os, bare flytte dem til et ny hjem. så i perioder vil der ikke komme killinger.

Så i stedet for hygger vi os med vores gamle katte som der altid er plads til her i huset.

Tekst: Irene Hentzel

samlet

Antoinette, Ejnar & Millekalgan

Vi måtte sige farvel til 3 af vore elskede katte. For selv om man har megen glæde vil der også komme en stor sorg, og det er, når man skal sige ”farvel”.

Ejnar blev 15 år, da hans organer til sidst sagde stop. Desværre blev hans oldebarn Antoinette kun 8 år, hun blev pludselig syg, og kunne ikke klare mere.

Mille blev 14 år, hun fik cancer. Der gik kun ganske få dage fra det blev konstateret, til Mille stille sov ind.

Tekst: Irene Hentzel

Concordia

Maj er en dejlig forårs md., haven står fuld af blomster, men midt i dette ellers så dejlig forår blev Concordia kaldet Dia pludselig syg, det gik meget stærkt ned af ”bakke”, til sidst måtte vi desværre gå den tunge vej. Dia blev 13 år

Alle vil nok ønske sig, at kattene vil gå i seng om aftenen og lige så stille sove ind, men desværre går det meget sjældent sådan.

Tekst: Irene Hentzel